ΑΠΕΗΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΟΥ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 25521577, 25521329
Τηλεομοιότυπο: 25521622
Μενού

2ος Παγκύπριος Μαθητικός Διαγωνισμός «Παυσανίας ο περιηγητής 2023»

Βραβεύσεις 2ου Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού «Παυσανίας ο περιηγητής 2023»

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 στο Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού επιδόθηκαν τα βραβεία στον μαθητή Μάριο Στυλιανού (Δ1) και στη μαθήτρια Χριστιάνα Στυλιανού (Δ1) για το άρθρο τους «Αγρός, ένα χωριό στο οποίο άνθρωποι και φύση γίνονται ένα!».

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Συγγραφέων και Δημοσιογράφων Τουρισμού, η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (YΠΑΝ) και το Υφυπουργείο Τουρισμού στα πλαίσια του 2ου Παγκύπριου Διαγωνισμού «Παυσανίας ο περιηγητής 2023», βράβευσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες, που διακρίθηκαν στη συγγραφή Τουριστικού Άρθρου/Δοκιμίου, τα οποία συμπεριλήφθηκαν στα μαθητικά περιοδικά των Λυκείων τους.

Η επιτυχία του περσινού Μαθητικού Διαγωνισμού «Παυσανίας ο περιηγητής 2022», ώθησε τον Σύνδεσμο όπως προχωρήσει και φέτος στην διοργάνωση νέου διαγωνισμού, σε συνεργασία πάντα με το Υπουργείο Παιδείας και το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Ο διαγωνισμού «Παυσανίας ο περιηγητής 2023», απευθυνόταν σε μαθητές/μαθήτριες του Λυκειακού Κύκλου και αφορούσε τη συγγραφή άρθρου ή δοκιμίου δημοσιευμένου στο μαθητικό περιοδικό του σχολείου τους με θέμα: «Γνωρίστε την Κύπρο».

 

Στη φροντισμένη αυλή του Σχολείου από αρειστερά: Στέλιος Λαπέρτας, υπεύθυνος συντονιστής του Ξενοδοχειακού Τμήματος του σχολείου, Μύρια Σταύρου, (ΥΠΑΝ), Ευθύβουλος Ευθυβούλου, Δρ Ανδρέας Σοφόκλης, (ΥΠΑΝ), Μαρία Μαλακτού, Μαθηματικός, Φοίβος Νικολαΐδης, Αλεξάνδρα Μαχλαμούζη, Διευθύντρια, Γιώργος Νικολάου, Μάριος Στυλιανού, Χριστιάνα Στυλιανού, Σαλώμη Χατζηεοφύτου, Β. Διευθύντρια, Σκεύη Διονυσίου, Φιλόλογος συντονίστρια, Μαρία Παχίτη & Σκεύη Κωνσταντίνου (Υφυπουργείο Τουρισμού).