Στο πλαίσιο της έκθεσης C.C.A. HORECA GASTRO 2025, οι μαθητές Ανδρέας Πάσπατας και Πετρούλα Σιακαλλή του Ξενοδοχειακού Τμήματος ΞΕ3, συμμετείχαν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαγειρικής. Το αποτέλεσμα να αποσπάσουν το Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Rissoto Appetizer and Pork Main Course.
Η συμμετοχή των μαθητών και η επιτυχία τους οφείλεται στο πάθος, την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που επέδειξαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, κ. Χρίστο Ανδρέου και κ. Ιωσήφ Χατζαντώνη.