• img111.jpg
  • img222.jpg
  • img333.jpg
  • img444.jpg
  • img555.jpg

Οικοσελίδα

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Απεητείου Γυμνασίου Αγρού.
_______________________________
Χαιρετισμός της Διευθύντριας

 Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

 Σας καλωσορίζω στο ιστορικό Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού, για το όμορφο ταξίδι της   γνώσης και της αυτογνωσίας. Ιδιαίτερα υποδεχόμαστε τους μαθητές/τριες της Α΄   τάξης Γυμνασίου και τους ευχόμαστε κάθε πρόοδο και επιτυχία στη μαθητική τους   ζωή.

 Κοινό όραμά μας η διαμόρφωση εγγράμματων ηθικών  μαθητών με δεξιότητες,   που θα αξιοποιούν την εμφυία τους, θα χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα,   δημοκρατικό ήθος, ιστορική ταυτότητα, σεβασμό στη διαφορετικότητα, μαθητών  με δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.  Μαθητές με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, ευτυχισμένοι, που θα περηφανεύονται και θα αγαπούν  το σχολείο τους, θα νιώθουν ασφαλείς, ικανοί να συμβάλουν μελλοντικά στην ανάπτυξη της κοινωνίας και της ενεργούς πολιτότητας, στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος για μια βελτιωμένη ποιοτική ζωή, με σεβασμό στο άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον. . Συνέχεια.....

Επίκαιρα - Τελευταίες Ειδήσεις 
Προσκλήσεις

 

08/10/2021 Το Σχολείο μας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνει παρουσίαση με θέμα: «Η Κοινωνία των Κυττάρων, νέες έρευνες πάνω στον καρκίνο και η σημαντικότητα του επαγγέλματος του Ερευνητή στην κοινωνία μας»

Οδηγίες σχετικά με το Covid_19
Εκπαιδευτικό υλικό για εκπαιδευτικούς
Εκπαιδευτικό Υλικό για Μαθητές
Επίκαιρα - Τελευταίες Ειδήσεις 
 
.